Recuperació de dades

Avui dia, les dades que emmagatzemem en els nostres dispositius tenen un valor incalculable. Només imaginar-nos el trastorn que ens causaria la seva pèrdua ens fa adonar-nos del valuosos que són. Ofereix als teus clients la solució, que des de Olbi Computer donem, amb la possibilitat de recuperar les teves dades, independentment del suport (Discos Durs HDD, Sistemes RAID, Smartphones, Pendrivers, CD-DVD, Targetes SD, Compact Flash , Cintes BackUp …) i sigui quina sigui la causa: virus, dispositiu danyat, esborrat d’arxius, sabotatge, incendis, inundacions, particions perdudes, pics de tensió, mecànica veriada …

hdd

quan costa

 

RECOLLIDA I DIAGNÒSTIC SENSE COST PER A TU

  • Recollim el dispositiu en qualsevol punt d’Espanya de manera gratuita mitjançant una agència de transport aliena a Olbi Computer amb una assegurança de pèrdua de 500 € per enviament. El client pot incloure en aquesta tramesa el seu propi suport per al posterior bolcat de les dades recuperats.

TERMINI DE RECUPERACIÓ

  • Un cop diagnosticat el dispositiu (24-48 hores), el termini de recuperació de la nostra tarifa plana és de 5 – 7 dies. L’enviament del dispositiu porta implícita l’acceptació del servei i es procedirà automàticament amb la recuperació del mateix per recuperacions que s’acullin al Pla Bàsic – Tarifa Plana.

ENVIAMENT LLISTAT D’ARXIUS RECUPERATS

  • Un cop finalitzada la recuperació, se li farà entrega d’un llistat d’arxius recuperats perquè sàpiga en tot moment amb quines dades podrà comptar.
  • En cas que la recuperació sigui al 100% procedirem al bolcat i enviament de dades automàticament, i se li facturarà el preu acordat seguint la forma de pagament habitual amb nosaltres.
  • En el cas que la recuperació NO sigui un 100%, el client podrà decidir si vol continuar o no amb la recuperació. Si finalment no li interessa per tractar-se d’una recuperació parcial o sense èxit, li tornem el dispositiu original sense cap cost.
  • El bolcat de dades sempre es fa per seguretat en un nou dispositiu, el qual inclourem en pressupost final en funció del volum de dades recuperat, excepte si el proporciona el client juntament amb el dispositiu avariat.

ENVIAMENT DE DADES

  • Enviament gratuït del dispositiu amb les dades recuperats a qualsevol punt d’Espanya sense cost addicional.
  • El dispositiu original avariat es retornarà conjuntament amb la informació recuperada. En el cas que no desitgi la seva devolució contacteu amb nosaltres per avançat i li enviarem un certificat de destrucció totalment gratuït.