Disseny web i Màrqueting Online

SOM L’EQUIP QUE BUSQUES!

 

marketing online

 

Presència Online. La teva carta de presentació al món

Guanya clients i usuaris! Coneixes la teva reputació online? Quant temps ha passat des de la teva última analítica web? Si voleu aconseguir un millor posicionament en cercadors i ser el primer en les cerques de Google necessiteu una estratègia de màrqueting basada l’optimització en cercadors (SEO). A través d’una cuidada estratègia és possible augmentar la visibilitat del teu espai.

Coneixes totes les oportunitats que t’ofereix el Social Media?

Treu partit a les xarxes socials amb una estratègia dissenyada i pensada només per al teu projecte. Prenent com a centre a l’usuari afí al teu producte o servei, escollirem els canals en els quals la teva audiència està present. En crear perfils d’èxit amb publicacions dissenyades específicament, generarem interaccions i converses per aconseguir un alt engagement.

Vols millorar la teva pàgina web?

Ofereix nous serveis i noves opcions. Tot això, aprofitant els avantatges d’internet. Imagina poder comprar els teus productes o serveis en qualsevol lloc, des d’un ordinador o un telèfon mòbil. Imagina poder actualitzar tu mateix la web. Imagina el que vulguis, nosaltres et guiarem fins arribar a crear les teves idees a la xarxa.

  1. Contacta amb nosaltres i demana cita

  2. Exposa la teva idea

  3. Farem un estudi previ

  4. I si t’agrada, començarem a donar-li forma

 

 

Cada projecte és una oportunitat per a superar-se. Què podem fer per tu?

 


 

Alguns dels nostres clients:

LES OLIVERES

LESOLIVERESWEB

 

CAL CORREU

CALCORREU

 

EBRE AL CUB

EBREAL3

ELE DE LENGUAS

ELEDELENGUAS

 

RESTAURANT TÒFUL

RESTAURANTTOFUL