• BQ Aquaris- Mòbil assequible Made in Spain

  BQ_AquarisAquest 2016 L’espanyola bq torna a treure bona nota en el que a qualitat-preu es refereix

  Destaquem el bq Aquaris M5, el seu terminal estrella, i l’A4.5, un model a preu més assequible. 

  El bq Aquaris M5, el model de referència de bq, té una pantalla de 5 polzades, que és un dels seus punts forts. No només per la grandària sinó també per la seva resolució FullHD (441 ppi, propi de la gamma alta). Ve amb Android 5 Lollipop, és 4G i té NFC. Destaca també si bateria, de més de 3.000 mAh, per sobre de la mitjana i per tant proporcionarà major autonomia.

  D’altra banda, el M5 porta un potent processador octactore (Snapdragon 615, quatre nuclis d’1.5 GHz i altres quatre d’1 GHz). Després podem triar entre 2 i 3 GB de RAM (amb 16 GB o 32 GB d’emmagatzematge intern). En tot cas, 2 GB de RAM i 16 GB memoria interna seran més que suficients per a un ús avançat. D’altra banda la càmera (13 MP i 2.0 d’obertura) dóna bons resultats, encara que sofreix en ambients de molt contrast. El conjunt aporta un rendiment més que solvent capaç de moure jocs i realitzar tot tipus de tasques.

  Si t’agrada el M5 però es queda fora del teu abast o vols un telèfon una mica més reduït o modest, el bq Aquaris M4.5 és lleugerament més petit (4.5 polzades) i és més barat. No obstant això, és d’una gamma inferior al M5. El processador està per sota i en aquest cas es tracta d’un MediaTek (quad-core d’1 Ghz), així com la RAM i la memòria interna (1-2 GB de RAM i 16 GB de ROM). També és 4G, però no té NFC. La pantalla és HD (245 ppi), en lloc de Full HD. La bateria també és més petita i la càmera és de 8 MP. De totes maneres, és un telèfon que executa sobradamente les aplicacions més habituals i et pots estalviar 100 euros.

  bq Aquaris M5

  Preu: 282,16 euros per a la versió de 2 GB de RAM i 16 GB de memòria interna.

  bq Aquaris M4.5
  Preu: 217,03 euros per a la versió de 2 GB de RAM i 16 GB de memòria interna. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *