• 25 de setembre, data de llançament de l’iPhone 7?

  Portem ja diversos mesos sentint parlar de com serà el disseny del futur iPhone 7, i quines característiques portarà amb si. Doncs bé, avui a Olbi Computer et portem les primeres dades sobre la possible data de llançament de l’iPhone 7, així com la data en la qual s’habilitaria el termini per reservar-ho.

  iphone7.1

  Un informe filtrat recentment procedent de Regne Unit mostra la possible data de prereserva i llançament del futur iPhone 7. Si tot marxa segons el previst, l’iPhone 7 serà presentat de forma oficial el proper mes de setembre, i encara que encara falten uns quants mesos per davant, ja hi ha qui parla dels dies triats per a tal ocasió.

  A continuació t’expliquem quins són les dates que es barregen en aquest informe, així com la nostra pròpia predicció basant-nos en els passos donats per Apple en anys anteriors amb el llançament de l’iPhone. Anem allà!

  Segons un informe l’iPhone 7 arribaria al mercat el 25 de setembre

  Des d’iPhone7Updates comenten que l’informe filtrat recentment a Regne Unit és un memoràndum que es va enviar als empleats de Vodafone. En ell es diu que el nou iPhone serà llançat al mercat el proper 25 de setembre de 2016, però el smartphone es podria reservar des de diversos dies abans, concretament des del 18 de setembre de 2016.

  En aquest informe se’n fa referència com a “nou iPhone”, per la qual cosa no es confirma si aquest rebrà el nom d’iPhone 7 o si la companyia es decantarà per cridar-ho d’una altra forma. I és que en els últims temps es també s’ha sentit parlar de la possibilitat que rebi el nom d’iPhone Pro.

  Ambdues dates sonen amb bastants possibilitats, no obstant això el fet de caure en diumenge fa que no estiguem tan segurs que siguin els dies triats per Apple. Així doncs, a Olbi Computer creiem que la companyia podria presentar l’iPhone 7 un dilluns 12 de setembre, obriria el termini de reserva quatre dies després, el divendres 16 i arribaria oficialment al mercat una setmana després…

  I tu, quin dia creus que arribarà l’iPhone 7 al mercat? Explica’ns la teva opinió en els comentaris!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *